+371 65237860 pansionats@inbox.lv
darb_apbalv_1

Apbalvojam labākos!

Ikdienas steigā un problēmās ne vienmēr sanāk pateikt paldies  kolēģiem, paust atbalstu, pateikt sirsnīgus vārdus, bet pozitīvs novērtējums ir tik svarīgs, lai neapsīktu darba prieks! Ir svarīgi gan saņemt uzslavas, gan prast uzslavēt citus, ko nolēmām arī darīt – noskaidrot aģentūras labākos darbiniekus. Cītīgi aizpildījām anketas, katrs atzīmējot, viņaprāt, zinošākos, atsaucīgākos un izpalīdzīgākos kolēģus. Apkopojot balsojums, nominācijas ieguva:

  • kategorijā “Labākais aprūpētājs” – Astrīda Romanovska, Alla Sidorenkova un Līga Bluka;
  • kategorijā “Labākais medicīnas un sociālā darba speciālists” – Raivo Penka;
  • kategorijā “Labākais virtuves darbinieks” – Valentīna Kuzņecova;
  • kategorijā “Labākais saimnieciskās daļas darbinieks” – Aigars Meikšāns;
  • kategorijā “Labākais administrācijas un struktūrvienības vadītājs” – Daina Bebre;
  • kategorijā “Labākais darbinieks klientu vērtējumā” – Ņina Oborotova.

Nominētie darbinieki tika godināti un sveikti svingā pasākumā 3.janvārā vakarā. Pasākuma sākumā aģentūras direktore Solvita Geduša pateicās visiem darbiniekiem par paveikto pagājušajā gadā. Apbalvojot nominētos darbiniekus, direktore nolasīja trāpīgākos raksturojumus, ko par saviem kolēģiem ir izteikuši citi darbinieki.

Netika  aizmirsti arī  aģentūras ilggadējie darbinieki. Pateicības rakstus un piemiņas balvas saņēma 4 darbinieces, kas aģentūrā nostrādājušas ilgāk par 30 gadiem – Aina Zepa, Inese Ciniņa, Terēze Grīviņa un Zigrīda Krista.

Pasākuma tupinājumā visus priecēja atraktīvo māsu Legzdiņu koncerts. Aizrautīgās dobelnieces prata gan iekustināt, gan sasmīdināt, gan aizkustināt visus klausītājus!

Bet svētki nebūtu īsti bez Ziemassvētku vecīša un pārsteigumiem! Nesot līdzi pārsteigumu maisu, Vecītis ar savu palīdzi  Rūķīti ieradās arī pie mums. Viņi bija sagatavojuši daudz uzdevumu, ar ko visi kopīgi tikām galā, pierādot, ka mums nekas nav par grūtu!

Ļoti ceram, ka šis pasākums kļūs par ikgadēju tradīciju, lai steidzīgajā ikdienā satiktos visi kopā, novērtētu padarīto un gūtu prieku!