+371 65237860 pansionats@inbox.lv
02_Svetku_gaidisanas_laiks_2022

Svētku gaidīšanas laiks

Ziemassvētku gaidīšanas laikā gribas iepriecināt ne tikai līdzcilvēkus, bet arī visus pārējos, tāpēc mūsu pansionātā tika izvietotas eglītes un paštaisītas dekorācijas, lai ikviens mūsu klients, gan darbinieks varētu uztvert un sajust šo svētku sajūtu.

Pansionāta katrā stāvā tika izvietots skaists, pašdarināts kamīns un dažādas Ziemassvētku dekorācijas.

Decembrī un janvāri notika dažādi pasākumi un koncerti.

15.decembrī bērnu un jauniešu nodaļas Rūķīte devās ciemos uz pansionātu “Jaunāmuiža”. Kopā visi gatavoja no vecajām grāmatām eglītes, uzspēlēja kustību spēli un lasīja skaistos dzejoļus, pretī saņemot brīnumkoņčiņu.

23.decembrī notika Ziemassvētku gaidīšanas koncerts, kur paši pansionāta iemītnieki rādīja iestudētu teātri latviešu tautas pasakai ‘’Vecīša cimdiņš’’. Kopīgi dziedājām dziesmas un baudījām priekšnesumus, ko sagatavojuši pansionāta iemītnieki (solo koncertiņš, dzejas lasīšana, dziesmas pavadījums uz sintizatora). Katram koncerta dalībniekam balviņā piešķīra siltu zeķu pārīti.

27.decembrī pansionātā muzikālu koncertu sniedza baptistu draudze no Vācijas. Mākslinieki pansionāta iemītniekus cienāja ar mandarīniem.

29.decembrī pie mums ieradās dienas centrs ‘’Kopā būt’’ ar pensionāru apvienību. Bērni un pensionāru apvienība uzstājās ar krāšņām dejām un skaistām dziesmām. Bērniņi ikkatru pansionāta iemītnieku pacienāja ar konfekti. Kā arī, pēc koncerta ziedoja adītas zeķītes un zīda gleznu, ko tika veidojusi pati pensionāru apvienība.

No ”Tīnes siltie adījumi” čaklajām adītājām un Sandras Paulsones saņēmām adītas zeķītes, cimdus, cepures, lakatus.